• Ilmaiset toimitukset yli 89 € tilauksiin Suomessa!
  • Lähetykset 1-2 arkipäivässä
  • 044 296 3372
  • English version: click "Valitse kieli" in the bottom footer
  • Ilmaiset toimitukset yli 89 € tilauksiin Suomessa!
  • Lähetykset 1-2 arkipäivässä
  • 044 296 3372
  • English version: click "Valitse kieli" in the bottom footer

Kehyslaukku madekoristeella

Tuotenumero: BA100BU10

Kuvaus

Nahkainen kehyslaukku säädettävällä nahkahihnalla. Koriste kasviparkittua mateennahkaa. Kolme eri väriä.


Nahkainen kehyslaukku säädettävällä nahkahihnalla. Koriste kasviparkittua mateennahkaa.

Tässä olkalaukussa kulkee mukana kännykkä, lompakko ja muut tarpeelliset pikkutavarat. Laukun materiaali on pehmeää mustaa lampaannahkaa, koristeena kasviparkittu mateennahka. Sisällä ohut pehmuste ja satiinivuoraus. Yksi syvä sisätasku sopii esim. kännykän säilyttämiseen. Napakasti sulkeutuva ja helposti aukeava kehys on näppärä käytössä.

Huom! Olkahihnan lukot ja soljet ovat hopeanvärisiä kuten kehys. Lukko on "papukaija-mallinen".

Korkeus: Laukkuosan korkeus 205 mm

Leveys: Kehyksen leveys 150 mm. Alaosan leveys n. 165 mm

Mateennahka materiaalina:

Sileäpintainen mateennahka on hienokuvioinen ja kestävä materiaali lompakoihin ja muihin tuotteisiin. Yleisesti käyttämistämme lajeista made on lujinta ja parhaiten hankausta kestävää. Nahalle tyypillistä on uniikki, hyvin vaihteleva kuvio. Kuvioon vaikuttaa mm. mistä osasta kalaa nahka on otettu. Vatsapuolen nahka on vaaleampi, selkäpuolella tummempaa ja päässä nahka on tumminta, sileintä ja hienokuvioisinta, mateen suomut ovat pienimpiä pään alueella. Myös kalan koko vaikuttaa nahan kuviointiin. Nahan pinta kiillottuu ja tummuu jonkin verran käytössä. Kauniina yksityiskohtana mateen kylkiviiva tulee valmiissa nahassa hyvin esiin korostaen usein valmiin madetuotteen uniikkia ulkonäköä.

Kalaparkki valmistaa kalannahan itse alusta alkaen perinteisellä kasviparkituksella. Valmis, perinteitä kunnioittaen valmistettu nahka syntyy noin neljä viikkoa kestävän käsittelyn aikana lähes 20 työvaiheen kautta. Lompakot ja laukut ommellaan ammattitaidolla Suomessa jo neljännen sukupolven nahka-alan ammattilaisten voimin.