• Ilmaiset toimitukset yli 89 € tilauksiin Suomessa!
  • Lähetykset 1-2 arkipäivässä
  • 044 296 3372
  • English version: click "Valitse kieli" in the bottom footer
  • Ilmaiset toimitukset yli 89 € tilauksiin Suomessa!
  • Lähetykset 1-2 arkipäivässä
  • 044 296 3372
  • English version: click "Valitse kieli" in the bottom footer

Lompakko Tapio, madepäällinen

Tuotenumero: WA405BU

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Vaakamallinen lompakko ilman kolikkotaskua, koko päällinen yhdestä palasta valikoitua mateennahkaa. Pitkä seteliosasto jakajalla. Tähän malliin mahtuvat myös dollarit, ruplat ja muut pitkät setelit.

Lompakon päällispinta on kokonaan kasviparkittua mateennahkaa. Sisäosat naudan nahkaa.

Kahteen osaan jaettu pitkä seteliosasto pitää eri valuutat järjestyksessä, tähän mahtuvat niin dollarit, ruplat kuin vaikkapa Etelä-Korean wonit tai muut euroseteleitä pidemmät maksuvälineet. Ajokorttiläpän alla on 4 huoliteltua korttitaskua, joihin voi laittaa 1-2 korttia kuhunkin, samanlaiset 4 korttitaskua on lompakon toisella sivulla. Esiin kääntyvässä läpässä on läpinäkyvä ajokorttitasku, jonka toisella puolella on 3 yhdelle kortille tarkoitettua viiltotaskua. Korttitaskuja on siis yhteensä 12, sopiva enintään 12-16 kortille. 4 erillistä kuittitaskua. Korttitaskut ja seteliosasto on vuorattu kankaalla.

Ulkomitat: Leveys suljettuna 125 mm, leveys avattuna 250 mm, korkeus 98 mm.

Seteliosaston sisämitat 235 mm x 87 mm

Ajokorttitaskun sisämitat 100 mm x 75 mm


Lompakon sisäosissa ja päällisessä käytetyn naudannahan värivaihtoehdot ovat musta ja ruskea.


Sileä mateennahka on hienokuvioinen ja kestävä lompakkomateriaali. Nahalle tyypillistä on uniikki, hyvin vaihteleva kuvio. Kauniina yksityiskohtana mateen kylkiviiva tulee valmiissa nahassa hyvin esiin korostaen jokaisen valmiin madetuotteemme uniikkia ulkonäköä. Valmistamme lompakot suomalaisesta mateennahasta. Sileäpintainen mateennahka on kestävin kalannahka yleisesti käyttämistämme lajeista. Nahan pinta kiillottuu ja tummuu jonkin verran käytössä.

Valmistamme nahan itse alusta alkaen perinteisellä kasviparkituksella. Suomalainen mateen raakanahka parkitaan ja noin 20 työvaiheen kautta parkitsemismenetelmin syntyy valmis, perinteitä kunnioittaen valmistettu nahka. Lompakot ommellaan Äetsässä valmiiksi tuotteiksi.