Lompakko Tapio kolikkotaskulla, madekoriste

Tuotenro: WA410BU

Näet saatavilla olevan määrät valitsemalla ensin tuotteen värin tai muun ominaisuuden.

127,00
  • Hinta sisältää Alv 24 %
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • Vähintään 79 € tilaus ilman lähetyskuluja (Suomessa)


Vaakamallinen lompakko kolikkotaskulla, koristeltu mateennahalla. Pitkä seteliosasto jakajalla. Tähän malliin mahtuvat myös dollarit, ruplat ja muut pitkät setelit.

Lompakon päällispinnasta osa on yksiväristä naudannahkaa ja koristeosa kasviparkittua mateennahkaa. Sisäosat ovat naudan nahkaa.

Kahteen osaan jaettu pitkä seteliosasto pitää eri valuutat järjestyksessä, tähän mahtuvat niin dollarit, ruplat kuin vaikkapa Etelä-Korean wonit tai muut euroseteleitä pidemmät maksuvälineet. Ajokorttiläpän alla on 4 huoliteltua korttitaskua, joihin voi laittaa 1-2 korttia kuhunkin, esiin kääntyvässä läpässä on läpinäkyvä ajokorttitasku, jonka toisella puolella on 3 yhdelle kortille tarkoitettua viiltotaskua. Korttitaskuja on siis yhteensä 8, sopiva enintään 10-12 kortille. Vetoketjullinen kolikkotasku. 3 erillistä kuittitaskua. Korttitaskut ja seteliosasto on vuorattu kankaalla..

Ulkomitat: Leveys suljettuna 125 mm, leveys avattuna 250 mm, korkeus 98 mm.

Seteliosaston sisämitat 235 mm x 87 mm

Ajokorttitaskun sisämitat 100 mm x 75 mm

Värit

Saatavana on useita värivaihtoehtoja. Värin valittuasi näet kyseisen värin varastotiedon. Jos haluamasi väri on lopussa, lähetä kysely "kysy" painikkeella tai lähetä sähköpostia. Puuttuva malli voidaan saada toimitukseen nopeastikin.

Materiaali:

Sileä mateennahka on hienokuvioinen ja kestävä lompakkomateriaali. Nahalle tyypillistä on uniikki, hyvin vaihteleva kuvio. Kauniina yksityiskohtana mateen kylkiviiva tulee valmiissa nahassa hyvin esiin korostaen jokaisen valmiin madetuotteemme uniikkia ulkonäköä. Valmistamme lompakot suomalaisesta mateennahasta. Sileäpintainen mateennahka on kestävin kalannahka yleisesti käyttämistämme lajeista. Nahan pinta kiillottuu ja tummuu jonkin verran käytössä.

Valmistamme nahan itse alusta alkaen perinteisellä kasviparkituksella. Suomalainen mateen raakanahka parkitaan ja noin 20 työvaiheen kautta parkitsemismenetelmin syntyy valmis, perinteitä kunnioittaen valmistettu nahka. Lompakot ommellaan Äetsässä valmiiksi tuotteiksi.

Suosittelemme myös

*
  • Hinta sisältää Alv 24 %
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • Vähintään 79 € tilaus ilman lähetyskuluja (Suomessa)
Katso toimitusehdot ja -tavat

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
  • Hinta sisältää Alv 24 %
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • Vähintään 79 € tilaus ilman lähetyskuluja (Suomessa)
Katso toimitusehdot ja -tavat

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lompakot, laukut, kukkarot, Lompakot, koristellut